Zgadzam sie z Qubex'em... Tesz nie pijam tego rodzaju chemii duzo, ale jezeli jusz cos to pepsi cytrynowa nawet moze byc... Raz na 2 miesiace, ale jednak:D
Wysłany: Pią Kwi 28, 2006 9:27 am
a ja sobie właśnie popijam coca cole i tyle mam do powiedzenia :D pepsi beee
_________________ F*** ME I'M FAMOUS
majowka [Usunięty]
Wysłany: Czw Maj 04, 2006 1:18 pm
ja tam za gazowanymi nie przepadam, ale jak już-cola. jest lepsza w smaku, a reklamy też ma nienajgorsze (jak w reklamie pepsi zobaczyłam Shakire i Iglesiasa to zwątpiłam)
Saifer [Usunięty]
Wysłany: Czw Maj 04, 2006 1:32 pm
Wstydźcie sie - dla mnie PEPSI to podstawa wyjadacza żoładku uwiebiam jeśli już to tylko pepsi Jest bardziej europejska niz coca-cola Po za tym coca cola non stop ma te same reklamy nic nowego nie dorzucają. A jeśli chodzi o smak to PEPSI gaśi pragnienie i jest mniej słodka, coca cola to taka pianka jak którą wypijesz to tylko do jedzenia ale znowu sie chce po niej pić, a i smak jej mi sie nie podoba.
code101 [Usunięty]
Wysłany: Nie Maj 07, 2006 1:47 am
Słuchajcie wiem, że to trochę nie ten temat, ale czy ktos z was może pił kiedyś jakieś "Root Beer" (pytam bo ono bardzo często przewija się przez serial)? Tu macie stronke z wieloma typami http://www.popsoda.com/index.html . A odnośnie tematu Coca-Cola rules!
widziałem jeszcze kilka takich jak znajde to pokaze wam prawdziwa potęge pepsi, coca to kmioty . Pepsi ma wiele reklam ciekawych a coca non stop to samo, nie dajcie esi tej komercjalizacji coca coli
Saifer zgadzam sie z toba w 100% coca cola chyba nic gorszego nie ma to tak wyzera zoladek ze sie w pale nie miesci do tego reklamy beznadzieja smak za slodki i ciagle ten sam ton nie to co pepsi PEPSI i koniec
I like that word... Hip... It kinda pops, you know ?
Hello ! My name is FEZ, I love candy, whore... Good Day, I SAID GOOD DAY !!!
Saifer [Usunięty]
Wysłany: Pon Cze 19, 2006 5:55 pm
no to znalazłem 3 minutowa pełną wersje PEPSI Gladiators z Beyonce, Pink, Britney and Enrique - Szczerze mówiac P!NK wyszła najlepiej ze wszystkich a britnej hehe mogłaby zagrać co najwyzej niemą niewolnice The PEPSI Gladiators
Wysłany: Wto Cze 20, 2006 8:18 am
Tak z nudow to obejrzalem, bo ani tego nie pijam ani tych ludzi nie slucham
Ta Britnej to jak zaczela wyc to mialem dosyc. Dwie pozostale panny jakos ujda
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum