Wysłany: Pon Maj 30, 2005 5:34 pm Pepsi vs Coca-Cola
Zastanawiam sie który z konkuryjących ze sobą od lat napoi użytkownicy najlepszego forum w internecie wolą
osobiście wole Coca-Cole, bo pomaga mi na kaca i ma ten jedyny niepowtarzaalny smak
BigBird [Usunięty]
Wysłany: Pon Maj 30, 2005 5:42 pm Pepsi vs Coca-Cola
Sprite w połączeniu z fantą wymieszane wstrząśnięte czy jak kto woli.
cell [Usunięty]
Wysłany: Pon Maj 30, 2005 5:51 pm Pepsi vs Coca-Cola
tylko i wylacznie pepsi najlepiej z lodowki i do tego twist gdyby to jeszcze procenty mialo
Saifer [Usunięty]
Wysłany: Pon Maj 30, 2005 5:54 pm Pepsi vs Coca-Cola
Wysłany: Pon Maj 30, 2005 6:42 pm
ludzie ludzie.. hola hola.. dla mnie tylko Coca Cola :rotfl:
hehh właśnie mi się kolejna butelka tego wspaniałego napoju skończyła... Coca Colę wprost uwielbiam (oczywiście tylko Coke, żadnych lightów) chociaż nie wiem czy nawet nie bardziej smakuje mi Cherry Coke
Pepsi... ma dla mnie taki dziwny, mało wyraźny smak.. kupuję raz na pół roku żeby dostać 100 punktów na BP
PS. mój rym i tak jest najlepszy a jak ktoś nie wierzy to jeszcze zapodam taki co ktoś kilkanaście lat temu napisał na jednym z pobliskich garaży.. "Bądź sobą - pier*ol Pepsi"
Wysłany: Pon Maj 30, 2005 8:43 pm
nie ma to jak jeść ten syf... kupujcie dalej żarcie w sklepach tak samo zdrowe..
jak myjesz uzębienie po jedzeniu to szkliwa Ci nie zdąży kwas zawarty w coli rozpuścić.. co do organów wewnętrznych to nie wiem jakie tam ma działanie ale tego smaku nie mogę sobie odmówić... nie pijam coca coli hektolitrami (chociaż ostatnio ze względu na wysokie temperatury na pewno więcej niż normalnie..) więc nie może być tak źle (wszystko trzeba w końcu robic z umiarem)
_________________ F*** ME I'M FAMOUS
Qubex [Usunięty]
Wysłany: Pon Maj 30, 2005 9:36 pm
nie no ja tylko uzywalem coca-coli do odrdzewiania monet z pozytywnym skutkiem
a tak jak musze i nic innego nie ma, to pepsi ta cytrynowa ale i tak zadko pije taka chemie jakos juz wole np tymbarka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum