jedno i drugie nie zdrowe:D najlepiej sobie kupic owoce sokowirowke i krecic:D najlepsze soczki mmmmm... pycha:P robili gdzies ekspreyment gdzie wlozyli zeba do coca coli i przez 24h mial sie rozpuscic:D byl tam jeszcze w prwadze ale mooocno zeszwakowany
patij [Usunięty]
Wysłany: Czw Paź 12, 2006 10:05 pm
jesli mam wybierac to wole coca-cole, ale i tak moim ulubionym napojem jest herbata Wiem Red by tego nie popierał(6x15)
a co do tematu to ja wciaz jestem pod wrazeniem jak dobrze smakuje swiezo otwarta puszeczka Pepsi zalana do szklaneczki do tego 3 kostkii lodu i duzo soku ze swiezo wycisnietej cytryny-orzezwienie maksymalne jak dla mnie!
_________________ You may think this song is stupid, so I made a call to cupid. And he told me to put my heart out on my sleave, so we can retrieve our love from the trash trash trash.
a co do tematu to ja wciaz jestem pod wrazeniem jak dobrze smakuje swiezo otwarta puszeczka Pepsi zalana do szklaneczki do tego 3 kostkii lodu i duzo soku ze swiezo wycisnietej cytryny-orzezwienie maksymalne jak dla mnie!
Co prawda, to prawda. Musza byc KONIECZNIE 3 kostki lodu... 2 to za malo, a 4 to juz straszny nietakt (to z francuska fo pa jest, ale nie wiem jak to sie pisze)
Osobiscie, to nadal nie widze znaczacej roznicy w coli i pepsi. Przeciez to chyba kiedys byla jedna firma co sie nazywala pepsi-cola, nie ?
a co do tej herbaty, to ostatnio ogladalem program na Discovery Channel i tam powiedzieli jacys naukowcy, ze herbata jest niezdrowa, to chyba jest. Wikipedia jest tworzona przez ludzi, wiec nie mozna sie szalu spodziewac
Wysłany: Pią Paź 13, 2006 3:47 pm
yezior pokaż mi coś co można kupić w sklepie i jest zdrowe to Ci dam nobla normalnie
ale może już koniec OT.. temat nie jest o herbacie
Coca Cola i Pepsi to chyba dwie różne marki od samego początku...
Jak Coca Cola to tylko zimna i dobrze gazowana.. (wygazowaną to najlepiej wylać)
ja stosuję taką metodę... jak najwięcej lodu (nawet z 5 ,6 kostek).. i piję dość szybko, nie dopuszczam do takiej sytuacji by mi się lód rozpuścił.. psuje to smak
_________________ F*** ME I'M FAMOUS
patij [Usunięty]
Wysłany: Pią Paź 13, 2006 5:05 pm
naukowcy tewierdza,ze wszystko praktycznie nie zdrowe, kiedys ogladalam na Discovery, ze ketchup jest zdrowszy od pomidorow!!!!. A uwazacie ze pepsi czy coca cola jest zdrowsza od herbaty, no bez przesady(gazowane!!!) i nikt chyba nie zaprzeczy ze sa rozne odmiany herbat ktore maga wplywac pozytywnie na wszelakie funkcje organizmu.
No ale ale to nie jest temat o herbacie wiec juz nic nie dodam
dżejson [Usunięty]
Wysłany: Pią Gru 01, 2006 9:27 am
Nowa Pepsi - cino rozkłada wszystko na łopatki!
jesli jeszcze nie próbowaliscie, to biegiem do sklepu, bo to seria limitowana... a chodzą słuchy że w warszawie jej nie ma! hieeeeee
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum