FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
auta i inne auto-mechaniczne demony szos ;)
Autor Wiadomość
Qubex
[Usunięty]

Wysłany: Sro Sie 02, 2006 12:10 am   auta i inne auto-mechaniczne demony szos ;)

heh odswierzam temat bo chyba w zwiazku z padnieciem serwera wtedy i odnowieniem to poszedl sobie won ten temat o autach.. i motorach :)
i na pierwszy ogien sie pochwale ze od 3 dni stalem sie prawnym posiadaczem fiata cinquecento 900 `93 rok ;d bardzo zadowolony jestem.. tym bardziej na pierwsze auto.. male lekkie zrywne i tanie czesci ;]
a jak tam u Was? :)

jak sie "znajdzie" dawny temat to najlepiej podlaczyc ten temat..

Różówa 

Wysłany: Sro Sie 02, 2006 9:25 am   Re: auta i inne auto-mechaniczne demony szos ;)

Qubex napisał/a:

i na pierwszy ogien sie pochwale ze od 3 dni stalem sie prawnym posiadaczem fiata cinquecento 900 `93 rok ;d bardzo zadowolony jestem.. tym bardziej na pierwsze auto.. male lekkie zrywne i tanie czesci ;]
a jak tam u Was? :)

No to gratulacje !! :lol: nie ma to jak wlasne autko :) ja na razie okupuje samochod taty ktory wyjechal na tydzien :P 8)

SCSI 

Wysłany: Sro Sie 02, 2006 1:37 pm   

Qubex, tylko nie szalej tym Cieniasem ;)

Jak pisalem w dawnym watku, zatem teraz krotko: posiadam Skode Favorit 1.3 - dobre auto, tanie czesci, w miescie lubi sobie wypic, na trasie 5.9/100 :)

Regulamin forum -
Regulamin 'Ile wiesz...' -
Regulamin 'Zabawy z cytatami' -

Qubex
[Usunięty]

Wysłany: Sro Sie 02, 2006 4:42 pm   

no czasem ciezko nie szalec, pewno wiesz o tym ;) ale straram sie go nie tyrac za bardzo.. ;]
a ja nie kierowalem autem od grudnia.. moje pierwsze auto od prawka zdania :) jedyne w rodzinie.. wiec pewno bede "wykorzystywany" ;/ no ale za to bedzie na benzyne ;d

SCSI 

Wysłany: Sro Sie 02, 2006 9:36 pm   

Ciezko to jest szalec - wiem ile by mi wypil beny a ze ta jest droga to wyjasnia sprawe ;) Zreszta zal mi samochodu na wariowanie itp. Nawet za mlodu zbytnio nie szalalem - czasem zdarzalo sie naszym starym DFem albo syrenka u kuzyna. Jakbym mial drugi samochod oraz fundusze to pewnie bym sobie troche na torach pojezdzil, ale tak to jezdze umiarkowanie agresywnie :D

Regulamin forum -

hrabia 

Wysłany: Sro Sie 02, 2006 9:57 pm   

heheh cienki.. dobra sprawa.. kuzyn ma 900, regularnie spala poniżej 6 :) w mieście

ja swoim sejikiem 1.1 rzadko schodzę poniżej 8, choć ostatnio było 7 :) ale teraz znówm mi wróciła ciężka noga :P nie nadaję się na spokojnego kierowcę.. :P

w sobotę odwoziłem rodziców na wesele skodzinką taty.. sobie pocisnąłem.. wrażenia z seja się nie umywają :) ale cóż.. widać że rzadko nią jeżdże.. raz mi zarzuciło d**ę przy ok 100, raz zaliczyłem aquaplaning..
muszę z tatą pogadać żeby mi częściej dawał jeździć bo tak to stwarza niebezpieczne sytuacje :P

GreG
[Usunięty]

Wysłany: Nie Sie 13, 2006 3:28 pm   

ja mam Sierre 2.0 DOHC, wcale tak dużo nie pali, jak się każdemu wydaje, a wrażenia z jazdy są "pretty cool" 8)

[ Dodano: Sro Wrz 13, 2006 8:44 am ]

http://arbiter.pl/galeria/rajd.oldtimery
fajne stare bryki, jest gdzieś nawet nasz serialowy ogórek :mrgreen:

Qubex
[Usunięty]

Wysłany: Sob Sty 27, 2007 12:40 am   

a ja stracilem moje autko.. tydzien temu, dokladnie 16 stycznia o 6:15 rano gdy we mnie tir przydzwonil.. i teraz kupuje cos innego, prawdopodobnie Scorpio albo wlasnie Sierre 2.0 DOHC albo cos jeszcze innego z napedem na tylne kola.. byle z gazem :) jak bede mial to pewno sie pochwale autem i fotkami ;)
a teraz fotka cienkiego po spotkaniu z tirem:
http://www.blaszczyk.pl/q.../Zdjecie011.jpg
:(
sluzyl mi dobrze przez 7 miechow..
przy okazji odswierzam temat bo widze ze cisza w nim :P

Różówa 

Wysłany: Sob Sty 27, 2007 11:25 pm   

Qubex - współczuje :( rozumiem, ze byles w srodku, mam nadzieje, ze nic Ci sie nie stalo!

no ale coz... zycze w takim razie powodzenia w szukaniu nowego autka!
;)

Qubex
[Usunięty]

Wysłany: Nie Sty 28, 2007 11:23 am   

ano bylem w srodku.. jako kierowca oczywiscie.. a 3 kumpli jako pasazerow.. i jechalismy odnosnie pracy :/ jak juz sie zatrzymalismy (bo nas jeszcze przed soba pociagnal tirem jakies 20 metrow "bo nie zauwazyl ze na cos najechal, myslal ze to cos na asfalcie :/) to kumpel siedzacy obok wysiadl i od razu wiazanki poszly.. kierowca probowal cos sie tlumaczyc.. ale jak zobaczyl ze wysiada jeszcze 3 takich (dlugie wlosy, skory, glany) to zwatpil i sie schowal do szoferki ;p a potem 2 godziny na policje czekalismy :| no ale udalo sie przezyc wypadek.. kiedys musi byc ten pierwszy raz ;)

aha, dzieki, jak bede mial nowe to sie na pewno pochwale :)

hrabia 

Wysłany: Nie Sty 28, 2007 11:37 am   

heh... mnie półtora tygodnia temu skopali furaka pod blokiem..
w sumie szkoda, że nie bardziej bo bym spobie zmienił sprzęta :) (mogę tak mówć, bo akuratnie mam AC wykupione)

zdjątka z akcji... (mój kar)

..a tu autko sąsiada.. z drugiej strony było to samo

... w sumie załatwili 5 kolejno ustawionych aut

i jeszcze taka mała anegdotka z mojego przesłuchania na policji
-Gdzie było zaparkowane auto?
-na parkingu pod moim blokiem
(babka wstukuje na kompie)
-czy zawsze pan tam parkuje?
-raczej tak
-czy nie zajął pan komuś miejsca? :mrgreen:

patij
[Usunięty]

Wysłany: Pon Sty 29, 2007 6:02 pm   

a ja posiadam opla Astrę z 92 roku, ale jakoś ostatnio nie jeżdże bo muszę odnowic prawko :/
A swoją drogą to marzę o takim malutkim samochodziku jaki miał Kelso ;)
Też bym sobie tak środek urządziła :D

SCSI 

Wysłany: Wto Sty 30, 2007 10:48 pm   

Z tym skopaniem auta, co hrabia zaprezentowal fotki to masakra. Dorwac gnojkow i porzadny wpierd*l im dac :twisted:
Qubex - wazne, ze ludziom sie nic nie stalo. Samochod rzecz nabyta - ale fakt, ze jak sie czlowiek przyzwyczai to ciezko sie rozstac ;)

Regulamin forum -

Qubex
[Usunięty]

Wysłany: Nie Lut 18, 2007 10:19 pm   

no i tak sie stalo ze jestem od jakis 2 tygodni posiadaczem.. Mitsubishi Colt `90 1.5 v8 :D baaaaaaardzo fajne autko, jestem jak najbardziej zadowolony.. oczywiscie nie ma porownania z CC na korzysc Mitsubishi, cc w porownaniu z Co(l)ciaczkiem to jest ledwie zipiacy kanciasty zlom :P a colcik.. ahhh cudenko naprawde.. pare fot ktore dzisiaj zrobilem:
http://skocz.pl/colcik
:)

SCSI 

Wysłany: Wto Lut 20, 2007 8:38 am   

Qubex napisał/a:
Mitsubishi Colt `90 1.5 v8

Widly to by raczej do tego auta nie weszly :D
Prostych drog i gumowych drzew zycze z okazji nabycia nowego pojazdu

Regulamin forum -

Odpowiedz do tematu