Wysłany: Sro Sie 02, 2006 12:10 am auta i inne auto-mechaniczne demony szos ;)
heh odswierzam temat bo chyba w zwiazku z padnieciem serwera wtedy i odnowieniem to poszedl sobie won ten temat o autach.. i motorach
i na pierwszy ogien sie pochwale ze od 3 dni stalem sie prawnym posiadaczem fiata cinquecento 900 `93 rok ;d bardzo zadowolony jestem.. tym bardziej na pierwsze auto.. male lekkie zrywne i tanie czesci ;]
a jak tam u Was?
jak sie "znajdzie" dawny temat to najlepiej podlaczyc ten temat..
Wysłany: Sro Sie 02, 2006 9:25 am Re: auta i inne auto-mechaniczne demony szos ;)
Qubex napisał/a:
i na pierwszy ogien sie pochwale ze od 3 dni stalem sie prawnym posiadaczem fiata cinquecento 900 `93 rok ;d bardzo zadowolony jestem.. tym bardziej na pierwsze auto.. male lekkie zrywne i tanie czesci ;]
a jak tam u Was?
No to gratulacje !! nie ma to jak wlasne autko ja na razie okupuje samochod taty ktory wyjechal na tydzien
_________________ You may think this song is stupid, so I made a call to cupid. And he told me to put my heart out on my sleave, so we can retrieve our love from the trash trash trash.
Regulamin forum -
Regulamin 'Ile wiesz...' -
Regulamin 'Zabawy z cytatami' -
Qubex [Usunięty]
Wysłany: Sro Sie 02, 2006 4:42 pm
no czasem ciezko nie szalec, pewno wiesz o tym ale straram sie go nie tyrac za bardzo.. ;]
a ja nie kierowalem autem od grudnia.. moje pierwsze auto od prawka zdania jedyne w rodzinie.. wiec pewno bede "wykorzystywany" ;/ no ale za to bedzie na benzyne ;d
Wysłany: Sro Sie 02, 2006 9:36 pm
Ciezko to jest szalec - wiem ile by mi wypil beny a ze ta jest droga to wyjasnia sprawe Zreszta zal mi samochodu na wariowanie itp. Nawet za mlodu zbytnio nie szalalem - czasem zdarzalo sie naszym starym DFem albo syrenka u kuzyna. Jakbym mial drugi samochod oraz fundusze to pewnie bym sobie troche na torach pojezdzil, ale tak to jezdze umiarkowanie agresywnie
Wysłany: Sro Sie 02, 2006 9:57 pm
heheh cienki.. dobra sprawa.. kuzyn ma 900, regularnie spala poniżej 6 w mieście
ja swoim sejikiem 1.1 rzadko schodzę poniżej 8, choć ostatnio było 7 ale teraz znówm mi wróciła ciężka noga nie nadaję się na spokojnego kierowcę..
w sobotę odwoziłem rodziców na wesele skodzinką taty.. sobie pocisnąłem.. wrażenia z seja się nie umywają ale cóż.. widać że rzadko nią jeżdże.. raz mi zarzuciło d**ę przy ok 100, raz zaliczyłem aquaplaning..
muszę z tatą pogadać żeby mi częściej dawał jeździć bo tak to stwarza niebezpieczne sytuacje
_________________ F*** ME I'M FAMOUS
GreG [Usunięty]
Wysłany: Nie Sie 13, 2006 3:28 pm
ja mam Sierre 2.0 DOHC, wcale tak dużo nie pali, jak się każdemu wydaje, a wrażenia z jazdy są "pretty cool"
a ja stracilem moje autko.. tydzien temu, dokladnie 16 stycznia o 6:15 rano gdy we mnie tir przydzwonil.. i teraz kupuje cos innego, prawdopodobnie Scorpio albo wlasnie Sierre 2.0 DOHC albo cos jeszcze innego z napedem na tylne kola.. byle z gazem jak bede mial to pewno sie pochwale autem i fotkami
a teraz fotka cienkiego po spotkaniu z tirem:
http://www.blaszczyk.pl/q.../Zdjecie011.jpg
sluzyl mi dobrze przez 7 miechow..
przy okazji odswierzam temat bo widze ze cisza w nim
Qubex - współczuje rozumiem, ze byles w srodku, mam nadzieje, ze nic Ci sie nie stalo!
no ale coz... zycze w takim razie powodzenia w szukaniu nowego autka!
_________________ You may think this song is stupid, so I made a call to cupid. And he told me to put my heart out on my sleave, so we can retrieve our love from the trash trash trash.
Qubex [Usunięty]
Wysłany: Nie Sty 28, 2007 11:23 am
ano bylem w srodku.. jako kierowca oczywiscie.. a 3 kumpli jako pasazerow.. i jechalismy odnosnie pracy :/ jak juz sie zatrzymalismy (bo nas jeszcze przed soba pociagnal tirem jakies 20 metrow "bo nie zauwazyl ze na cos najechal, myslal ze to cos na asfalcie :/) to kumpel siedzacy obok wysiadl i od razu wiazanki poszly.. kierowca probowal cos sie tlumaczyc.. ale jak zobaczyl ze wysiada jeszcze 3 takich (dlugie wlosy, skory, glany) to zwatpil i sie schowal do szoferki ;p a potem 2 godziny na policje czekalismy no ale udalo sie przezyc wypadek.. kiedys musi byc ten pierwszy raz
aha, dzieki, jak bede mial nowe to sie na pewno pochwale
Wysłany: Nie Sty 28, 2007 11:37 am
heh... mnie półtora tygodnia temu skopali furaka pod blokiem..
w sumie szkoda, że nie bardziej bo bym spobie zmienił sprzęta (mogę tak mówć, bo akuratnie mam AC wykupione)
zdjątka z akcji... (mój kar)
..a tu autko sąsiada.. z drugiej strony było to samo
... w sumie załatwili 5 kolejno ustawionych aut
i jeszcze taka mała anegdotka z mojego przesłuchania na policji
-Gdzie było zaparkowane auto?
-na parkingu pod moim blokiem
(babka wstukuje na kompie)
-czy zawsze pan tam parkuje?
-raczej tak
-czy nie zajął pan komuś miejsca?
_________________ F*** ME I'M FAMOUS
patij [Usunięty]
Wysłany: Pon Sty 29, 2007 6:02 pm
a ja posiadam opla Astrę z 92 roku, ale jakoś ostatnio nie jeżdże bo muszę odnowic prawko :/
A swoją drogą to marzę o takim malutkim samochodziku jaki miał Kelso
Też bym sobie tak środek urządziła
Wysłany: Wto Sty 30, 2007 10:48 pm
Z tym skopaniem auta, co hrabia zaprezentowal fotki to masakra. Dorwac gnojkow i porzadny wpierd*l im dac
Qubex - wazne, ze ludziom sie nic nie stalo. Samochod rzecz nabyta - ale fakt, ze jak sie czlowiek przyzwyczai to ciezko sie rozstac
Regulamin forum -
Regulamin 'Ile wiesz...' -
Regulamin 'Zabawy z cytatami' -
Qubex [Usunięty]
Wysłany: Nie Lut 18, 2007 10:19 pm
no i tak sie stalo ze jestem od jakis 2 tygodni posiadaczem.. Mitsubishi Colt `90 1.5 v8 baaaaaaardzo fajne autko, jestem jak najbardziej zadowolony.. oczywiscie nie ma porownania z CC na korzysc Mitsubishi, cc w porownaniu z Co(l)ciaczkiem to jest ledwie zipiacy kanciasty zlom a colcik.. ahhh cudenko naprawde.. pare fot ktore dzisiaj zrobilem:
http://skocz.pl/colcik
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum